Terug

Disclaimer

Informatie en databescherming 

Op de website getoonde informatie wordt door aktiebikes.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aktiebikes.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Linken naar de aktiebikes.nl website. 
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de aktiebikes.nl  Homepage te doen.aktiebikes.nl respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe aktiebikes.nl gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.Aansprakelijkheid

Aktiebikes aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van de informatie die op deze site wordt verstrekt, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld onzerzijds. Aktiebikes kan er niet voor instaan dat de informatie op deze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd.

 

Persoonsgegevens

aktiebikes.nl verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker aktiebikes.nl toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat aktiebikes.nl er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via aktiebikes.nl. 
aktiebikes.nl verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden. Deze kunt u terug vinden op onze privacy policy pagina.  

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
. In sommige gevallen zal aktiebikes.nl gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Aktiebikes is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van door copyright beschermde informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Aktiebikes.nl 9,5 / 10 - Reviews @ Webwinkelkeur