Terug

Veelgestelde vragen

 

  1. Ik heb fiets gekocht, maar nu is het kapot binnen de garantietermijn. Wat zijn mijn rechten? 
  2. Wat is het bezoekadres van AktieBikes?
  3. Waar vind ik de openingstijden van AktieBikes ?
  4. Waar kan ik terecht om een klacht in te dienen?
  5. Is de website beveiligd ?

1-Ik heb fiets gekocht, maar nu is het kapot binnen de garantietermijn. Wat zijn mijn rechten?

Indien u een fiets bij aktiebikes heeft gekocht wordt het gratis bezorgd door onze eigen bezorgdienst. Indien binnen de garantietermijn klachten zijn die binnen de garantie vallen wordt de fiets door heel Nederland opgehaald en terug gebracht door onze eigen bezorgdienst.

2-Wat is het bezoekadres van AktieBikes.nl ?

Wingerd 267
2906 TH Capelle a/d IJssel

3-Waar vind ik de openingstijden van AktieBikes ?

Openingstijden:
Ma, Di, Wo, Do, Za, : 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00 uur Zondag 12:00 tot 18:00

4-Waar kan ik terecht om een klacht in te dienen?

Indien u een product ontvangt met schade, dan moet u dit binnen 2 dagen melden bij ons. Wij kijken samen met u naar een gepaste oplossing of sturen u doorgaans weer een nieuw product op. Indien u de schade aan het product later constateert is het voor ons niet meer na te gaan alwaar deze schade door is ontstaan en is vervanging of herstel in veel gevallen niet kosteloos.

Wat moet ik doen?
U kunt eenvoudig een mail sturen naar ons met in het onderwerp van uw e-mail duidelijk het ordernummer vermeld.
U kunt ons mailen via [email protected]

In de mail geeft u aan, wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren en wat de reden is hiervoor. Om de behandeling te versoepelen verzoeken wij u om eventueel foto's mee te sturen.

Wij mailen u dan de retour procedure. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender.
Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

5- Is de website beveiligd ?

Gegevens van klanten worden bij ons op de server opgeslagen. Wachtwoorden worden beveiligd opgeslagen (om die reden kun je bij ons ook alleen een nieuw wachtwoord aanmaken, het huidige wachtwoord kunnen wij ook niet achter komen).Uw persoonsgegevens worden bij het bestelproces via internet verzonden via een 1024 bit versleutelde SSL -verbinding.

Onze servers zelf zijn zo beveiligd dat ze alleen benaderd kunnen worden met certificaten die door ons zelf zijn uitgegeven. Dus ook al zou er een zogenaamde brute force attack gedaan worden (met heel veel Pc’s connecties maken naar de server om deze onderuit te halen), ze kunnen dan alsnog geen toegang krijgen tot de server. Vaak gaat het om een verkeerde manier van data opslag zodat er wachtwoorden op straat komen te liggen. Dat is bij ons echter goed geregeld.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Aktiebikes.nl 9,5 / 10 - Reviews @ Webwinkelkeur